Sikeresen megtörtént a naptárfotózás

Elképesztő 3 napot tudhatunk a hátunk mögött. Nagyon inspiráló volt számunkra azt tapasztalni, hogy mennyire örültek a gyerekek, és szüleik ennek a lehetőségnek.

Több család 4 óránál is többet utazott azért, hogy itt lehessen. Fantasztikus élmény volt ezekkel a gyerekek együtt dolgozni. Már a pályamunkából is látszott, hogy a gyerekeket jobban érdekli és foglalkoztatja a zöldebb jövő gondolata mint azt ahogy azt elsőre gondolnánk, hiszen a zöldebb jövő tematikája őket különösen érinti.

A fotózás során kiválasztott pályázatok legfontosabb gondolatairól krétafilc technikával egy plexifalra grafikákat készítettünk, melyeket a nyertes pályázókkal lefényképeztünk. Így született meg a végeredmény, ahol a fontos üzenetek úgy elevenednek meg, hogy az írás, a grafika és a fotó egy teljes egységet alkot.

Bár a grafikai elemek az utómunka során is megvalósíthatók lettek volna, célunk volt, hogy a képek manuálisan készüljenek, ezen túl pedig fontos volt számunkra, hogy egy élményt is adjunk a hozzánk érkező nyertes pályázóknak. Ezért döntöttünk úgy, hogy a csapat kreatívja és egyben grafikusa, a helyszínen egy plexifal segítségével, a gyerekek bevonásával készíti el a rajzokat, az általuk fogalmazott írások alapján.

A helyben készült grafikáknak köszönhetően fantasztikus hangulat alakult ki, hiszen a gyerekekkel együtt és a stáb közreműködésével elevenítettük meg a gondolataikat, így ők is hozzátehettek ötleteket, akár kedvük szerint rajzolhattak is. Ezáltal nem csak különleges egyedi alkotások születtek, hanem a fiatalok személyisége, gondolatai összeolvadtak a képekkel

Az 55 db kép elkészítésére mindössze három napunk volt, amely egy igazán feszes ütemtervet követelt meg nem csak a stábtól, hanem a gyerekektől és az őket elkísérő szülőktől is, mindezzel együtt mindenkinek nagyszerű élmény volt a fotózás.

További Híreink

jún 20 2022

Véget ért a Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! kampány

A 2021/22-es tanév során az APPLiA Magyarország Facebook-oldalán minden héten...
aug 30 2021

Elindult a második Szerintem-kampány

A 2021/22-es tanévre tervezett Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért!...
jún 03 2021

Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! – a naptárfotózás

A “Szerintem…Fiatalok egy egészségesebb jövőért” kampányfotózás...