Véget ért a Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! kampány

A 2021/22-es tanév során az APPLiA Magyarország Facebook-oldalán minden héten bemutattuk egy győztes Szerintem-diákunkat és pályaművét, valamint a borítóképünkön a naptárunk aktuális oldala szerepelt.

A 2021/22-es tanévre tervezett második Szerintem-naptárunknak is a végére értünk. Már csak annyi van hátra, hogy még egyszer megköszönjük mindenkinek, hogy velünk tartottatok ebben az egészségtudatosságról szóló tanévben. Jöhet a nyár, a vakáció, a jól megérdemelt pihenés. És, ha lenne kedvetek megírni nekünk, milyennek találtátok ezt a kampányt, a heti posztokat, ne fogjátok vissza magatokat! 

A tanév során az alábbi témákat elemeztük a diákokkal: szeptemberben a mozgás fontosságára hívtuk fel a figyelmet, októberben az egészséges táplálkozás kihívásait vettük górcső alá. November a vízivás, december pedig az allergia hónapja volt a Szerintem- kampányban. Januárban a szenvedélybetegségekről, februárban pedig a stresszről elmélkedtünk. Márciusban és áprilisban a környezetvédelmi és egészségügyi kihívások összefüggései kerültek sorra: előbb a környezetszennyezés, majd a klímaváltozás kihívásának középpontba helyezésével. Májusban a betegségek megelőzésén, végül júniusban a pihenés fontosságán volt a hangsúly. Köszönjük a diákoknak, hogy jelentkeztek a pályázatra, és megosztották velünk a gondolataikat!

Köszönjük a tanároknak és a szülőknek a diákok támogatását, lelkesítését! Együtt a tanulás is könnyebben megy, ugye?

További Híreink

aug 30 2021

Elindult a második Szerintem-kampány

A 2021/22-es tanévre tervezett Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért!...
jún 03 2021

Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! – a naptárfotózás

A “Szerintem…Fiatalok egy egészségesebb jövőért” kampányfotózás...
okt 20 2019

Sikeresen megtörtént a naptárfotózás

Elképesztő 3 napot tudhatunk a hátunk mögött. Nagyon inspiráló volt számunkra...