Elindult a második Szerintem-kampány

A 2021/22-es tanévre tervezett Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! kampány kezdetét vette az iskola beköszöntével.

Kedves Diákok, Szülők, Pedagógusok! Kedves Érdeklődők! Itt vagyunk újra, a héten már beköszönt a szeptember, és elindul a 2021/22-es tanév. Mi pedig azt ígértük, hogy ebben a tanévben az egészséges életmód kerül a Szerintem-kampány fókuszába. Havonta más és más témát járunk majd körül, és minden héten bemutatjuk egyik Szerintem-diákunkat és pályaművét.

Szeptemberben mottónk: mozogjunk rendszeresen!

Ehhez pedig ezen a héten Emese nyújt nekünk segítséget. Azt hiszem, az ő pályaműve tökéletes indítása ennek a hónapnak és a kampányunknak. Ugyanis sokszor a legnehezebb az első lépés megtétele, és Emese – akinek a kedvenc sportja a tenisz – ebben is a segítségünkre van: lépésről lépésre elmagyarázza, mi mindent kell végiggondolnunk, ha elkötelezzük magunkat a mozgás és egy egészségesebb életmód mellett.

Tanácsai alapján átgondolhatjuk, milyen célokat tűzünk ki magunk elé, melyik a számunkra legideálisabb mozgásforma, és még arra is bíztat bennünket, ne adjuk fel az első nehézségnél (pl. izomláznál), mert a kitartás meghozza a várt eredményt. A hangsúly szerinte a rendszerességen van, és még azt is hozzáteszi: „A rendszeres mozgást ne csak a testünkre gyakorolt hatása miatt végezzük, hanem belső fejlődésünkre való pozitív hatását is vegyük figyelembe.”

Azt hiszem, ennél jobb gondolattal nem is indulhatna ez az új Szerintem-naptár!

Olvassátok el Emese pályaművét itt, fogadjátok meg a tanácsait, és segítségével induljatok el az egészséges életmód útján! Emese pályaművéért kattints a képre! 

További Híreink

jún 20 2022

Véget ért a Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! kampány

A 2021/22-es tanév során az APPLiA Magyarország Facebook-oldalán minden héten...
jún 03 2021

Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! – a naptárfotózás

A “Szerintem…Fiatalok egy egészségesebb jövőért” kampányfotózás...
okt 20 2019

Sikeresen megtörtént a naptárfotózás

Elképesztő 3 napot tudhatunk a hátunk mögött. Nagyon inspiráló volt számunkra...