A 2021. év elején meghirdetett Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! pályázaton arra kértük a magyarországi általános- és középiskolás-diákokat, hogy írják meg nekünk, vagy mutassák meg egy kisfilm keretében, mit gondolnak, mit lehetne jobban, máshogy csinálni a jövőben, hogy egészségesebbek lehessünk.

140+ pályamű

Közel 140 esszé és két tucat videó érkezett a meghirdetett felhívásra, amelyből az 5 tagú zsűri kiválasztott 35 pályázatot.

Kreatív fotózás és naptár

A nyertes diákokat meghívtuk egy kreatív fotózásra. A fotókból készült el az APPLiA Magyarország 2020-as naptára.

Facebook

A pályázatokat kreatív fotókkal, kisfilmekkel és sok érdekes gondolattal színesítve osztottuk meg a Facebook oldalunkon.

szeritnem...

szerintünk

Diákjaink nemcsak leírták, hanem el is mondták nekünk, mit gondolnak a környezetvédelemről, bolygónk jelenéről és jövőjéről.

szerintünk diákjaink gondolatai

Nyertes pályázatok

Fiatalok egy egészségesebb jövőért című pályázatunkra közel 140 pályamunka érkezett két kategóriában, melyekből 4 leginspirálóbb munkát díjaztuk. Köszönjük a sok értékes fogalmazást és videót, gratulálunk a nyerteseknek!

Zsűri Tagok

Halász Júlia

Halász Júlia

Júlia a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem habilitált egyetemi docense, 2003 óta oktatja a növénygenetika különböző szakterületeit. Junior Prima-díjas kutató, kutatási témája a gyümölcsfák termékenyülésének genetikai háttere.

Bodó Bernadett

Bodó Bernadett

Detti a nemzetközi ügyvédi karrierjét cserélte le az egészséges életmód támogatása jegyében: 2014-ben beiratkozott a SOTE gyógytornász szakára, kitűnő eredménnyel végzett, és 2018 óta gyógytornászként dolgozik az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben.

Érczfalvi András

Érczfalvi András

András a Trend FM műsorvezetője, kommunikációs tréner, magyar-népművelés szakos tanár. Riporterként 15 éve követi az APPLiA Magyarország tevékenységét, ezen belül a diákoknak szóló pályázatokról is számos interjút készített az elmúlt években.

Sinkó Eszter

Sinkó Eszter

Eszter a Tamási Áron Általános Iskola, Gimnázium és Német Nemzetiségi Gimnázium 10-es német tagozatos osztályának diákja, a Szerintem… Fiatalok egy zöldebb jövőért! pályázat, naptár és kisfilmek résztvevője.

Kővári-Gráner Bálint

Kővári-Gráner Bálint

Bálint az Újbudai József Attila Gimnázium 9-es diákja. A biológia-kémia szakot választotta, mert kicsi kora óta nagyon érdeklődik a természet jelenségei iránt.

Olvasd el a legjobb pályaműveket! Tanulj, inspirálódj, gyűjts motivációt pályázó diákjaink irásaiból!

hírek

jún 20 2022

Véget ért a Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! kampány

A 2021/22-es tanév során az APPLiA Magyarország Facebook-oldalán minden héten...
aug 30 2021

Elindult a második Szerintem-kampány

A 2021/22-es tanévre tervezett Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért!...
jún 03 2021

Szerintem… Fiatalok egy egészségesebb jövőért! – a naptárfotózás

A “Szerintem…Fiatalok egy egészségesebb jövőért” kampányfotózás...
okt 20 2019

Sikeresen megtörtént a naptárfotózás

Elképesztő 3 napot tudhatunk a hátunk mögött. Nagyon inspiráló volt számunkra...